• Pirmajos Piecos Rīkojumus par Atlaidi 25%
Anti Miglas Spray Brilles Spray Anti Miglas Spray Ilgstošu Objektīvu Cleaner Spray Defogging Aģents 30ml Par VR Austiņas, Logu Lēcas
€4.06 €8.13

Anti Miglas Spray Brilles Spray Anti Miglas Spray Ilgstošu Objektīvu Cleaner Spray Defogging Aģents 30ml Par VR Austiņas, Logu Lēcas

  • (0 Vērtējumi)

Brilles Antifog Spray: Saglabāt savu redzējumu skaidrs ar šo viegli piemērot, aerosols, kas noņem miglas un netīrumus no jūsu brilles vai brilles.Vienkārši spray, noslaucīt un izbaudiet ērtības miglas bezmaksas lēcas.Šis aerosols arī palīdz, lai pilnībā noņemtu netīrumus un gružus, tīrāku un skaidrāku skatījumu.

Anti-miglas aģents peldēšanas brilles 30ml

Iepakojuma lielums: 7.3cmx4.2cmx2.8cm;

Svars: 0.025 kg

Iepakojuma saraksts: Anti-miglas aģents peldēšanas brilles 30ml*1

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Skaidru redzējumu, ar anti-miglas spray: Šī smidzināšanas darbus, brilles un citas virsmas, lai apturētu miglošanas.Vienkārši spray maz un nosusiniet to ar gaisa, vai audums.

2.Universāls anti-miglas spray: Šis aerosols darbojas uz jebkura veida brilles, sākot no aizsargbrilles un spoguļu VR austiņas, un logu stiklus.Tas novērš miglošanas un sniedz jums skaidru redzējumu.Tas ir vienkārši un ērti lietot.

3.Anti-miglošanas aerosols problēmu-free izmantot: Aizmirst par miglainā brilles, brilles, spogulis, vai logs ar šo aerosolu.Tā darbojas līdz pat trim dienām, un ir ērti lietot.Tas arī nāk 30ml pudele, kas jūs var viegli pārvadāt un uzglabāt.

4.Ne vairāk miglainā brilles: Ar šo antifog spray, jūs varat baudīt skaidru redzējumu, kādā āra aktivitātes.Neatkarīgi no tā, vai līst, snieg, vai mitrs, tas noņems miglas no jūsu brilles snap.Tas ir arī viegli pārvadāt un portatīvo, lai jūs varētu ņemt to ar jums, kur jums iet.

5.Modernizētas anti-miglas aerosols brilles: Šī hidrofobās aerosols ne tikai novērš netīrumus un gružus no jūsu brilles, bet arī novērš miglošanas ar tās uzlabotas anti-miglas tehnoloģijas.Jums patiks skaidri un miglas bezmaksas vīziju ar katru izmantošanu.

Specs

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
Vidējais Vērtējums
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Visas atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi