• Pirmajos Piecos Rīkojumus par Atlaidi 25%
AC Logu Ventilācijas Komplekts Universāli MAIŅSTRĀVAS Logu blīvēšanas Komplekts Logu Blīvējums Gaisa Kondicionētājs AC Nomaiņa Logu Komplekts Moblie Gaisa
€26.35 €52.71

AC Logu Ventilācijas Komplekts Universāli MAIŅSTRĀVAS Logu blīvēšanas Komplekts Logu Blīvējums Gaisa Kondicionētājs AC Nomaiņa Logu Komplekts Moblie Gaisa

  • (0 Vērtējumi)

Apraksts:

1. Elastīgs Dizains: To plaši izmanto 98% gaisa kondicionieri tirgū un ir piemērota visiem, pārnēsājamie gaisa kondicionētāji, kuru diametrs 5.9".

2. Inovatīvi: PVC skava sliedes var uzstādīt vertikāli un horizontāli uz lielāko daļu bīdāmie logi.

3. Viegli uzstādīt: 6.3" platums teleskopiskie blīvējuma dzelzceļu, blīvējumu izmērs dzelzceļu var noregulēt starp 17 collu un 47.24 gadā.

4. Kvalitātes Nodrošināšanas: Izgatavots no izturīga PVC materiāla, kas ir viegls.Viegli uzstādīt un demontēt, un ietaupīt vietu, kad to neizmanto.

5. Enerģijas Taupīšana un Uzticamība: logu zīmogs mobilo gaisa kondicionēšanas sistēmu ar izplūdes šļūtenes, novērš karstā gaisa iekļūšanu, tādējādi uzlabojot efektivitāti iekārtas.

Uzstādīšana:

1. Savienojumu izplūdes kanālu un deflektoru kopīga

2. Vieta sagatavoto skrūves dobi cietā deflektors

3. Noregulējiet deflektors garumā jums ir nepieciešams,

4. Noteikt trokšņa slāpētājs, lai logu, noteikt trokšņa slāpētājs, un pievienot deflektors kopīgo un izplūdes caurule ar trokšņa slāpētājs.

Parametri:

Nosaukums: AC Logu Ventilācijas Komplekts

Materiāls: PVC

Izmērs: aptuveni 45-120cm/17.72*47.24 gadā (izvelkams)

Iepakojuma izmērs: aptuveni 16*45*5cm/6.3*17.72*1.97 jo

Svars: aptuveni 900g

Iepakojums: opp maisā

Gadījumā ainas: gaisa kondicionēšanas universālā piederumi

Iepakojuma Saraksts:

Deflektors*3

Trokšņa slāpētājs kopīgu*1

Trokšņa slāpētājs skrūvi*2

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Elastīgs Dizains: Ietilptu lielākā daļa vertikālā un horizontālā bīdāmās logi, AC Logu Ventilācijas Komplekts ir piemērots vairumam portatīvie gaisa kondicionieri ar diametru 5.9 collas, plaši izmanto 98% gaisa kondicionieri tirgū.

2.Viegli Uzstādīt: Var uzstādīt vertikāli un horizontāli bīdāmās logi, Portatīvo AC Logu Komplekts ir ļoti viegli uzstādīt, perfekti ar jūsu mājās.

3.Plaša Izmantošana: Gaisa Kondicionētājs, Logu Komplektu padara to viegli, lai slaids, izolācijas plāksnes, izolācijas lielums dzelzceļu var noregulēt starp 17 collu un 42.2 cm, ir 6,3 cm platums teleskopiskie blīvējuma dzelzceļu.

4.Vienkārši Uzglabāt: Palīdzība, lai taupītu vietu, kad to neizmanto, Portatīvo Gaisa Kondicionētājs, Logu Komplekts ir izgatavots no izturīga PVC materiāla, kas ir viegls un ļoti vienkārši izjaukt.

5.Enerģijas Saglabāšana: Izturīgs un augstas temperatūras izturīgs, Logu Pretslīdēšanas Plākšņu Komplekts, novērš karstā gaisa no ievadīšanu, uzlabojot efektivitāti iekārtas.

Specs

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
Vidējais Vērtējums
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Visas atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi