• Pirmajos Piecos Rīkojumus par Atlaidi 25%
Apaļā Pastāvīgo Magnētu piesūcekni Magnētisko Polu 0.5+1.5 Spēcīgs Diska Iekšējās un Ārējās Slīpēšanas Magnētiskā Galda Virpu, Magni
€1 072.97

Apaļā Pastāvīgo Magnētu piesūcekni Magnētisko Polu 0.5+1.5 Spēcīgs Diska Iekšējās un Ārējās Slīpēšanas Magnētiskā Galda Virpu, Magni

  • (0 Vērtējumi)
  • Kategorijas: Aparatūra
  • Sku: f4069
  • Statuss Noliktavā: Noliktavā

Produkta specifikāciju klasifikācija:

Detalizēti 100mm

Detalizēti izmantots 125mm

Detalizēti 160mm

Detalizēti 160mm (Magnētisko ciešāku tipa)

Detalizēti 200mm

Detalizēti 200mm (Magnētisko ciešāku tipa)

Detalizēti 250mm

Detalizēti 250mm (Magnētisko ciešāku tipa)

Detalizēti 300mm

Detalizēti 350mm

Detalizēti 400mm

Detalizēti 500mm

Detalizēti 150mm (Magnētisko super spēcīga tipa)

Starojuma pole izmantots 125mm (dzelzsbetona magnētiskā tipa)

Starojuma pole 160mm (dzelzsbetona magnētiskā tipa)

Starojuma pole 200mm (Enhanced magnētisko spēku)

Starojuma pole 250mm (Magnētisko ciešāku tipa) Lūdzu, ņemiet vērā: iepakojuma izmēri un svars produktu no dažādām specifikācijām, ir ļoti dažādi.Tā kuģniecības nevar iestatīt pareizi.Lūdzu, konsultējieties ar klientu apkalpošanas pirms pirkšanas.Mēs jums pareizo cenu.Paldies par sapratni!

produkta apraksts:

Produkta nosaukums: apaļo detaļu pastāvīgo magnētu sūcējs

Darbības joma: Augstas precizitātes detaļu apstrādes, pārstrādes produktu/pelējuma apstrādi.

Produkta ievads: priekšmets ir ērti un ātri iekraut un izkraut, un darbība ir vienkārša.Vairākiem darbiem var tikt piestiprināts pie pašā laikā.Augsta efektivitāte, jo īpaši plānsienu sīkas detaļas, labas daudzpusība, ilgu mūžu, stabilu spriegošanas, uzticamu vietu, var iegūt augstas pakāpes līdzsvaru paralēlas plaknes, var izmantot dažādas formas magnētiem, un tas ir ērtāk, lai sasmalcina vertikālām plaknēm Un slīpu plakni, var tieši instalēt visu veidu līdzekļus uz elektromagnētisko chuck, ko izmanto, lai instalētu dažādi magnētisko materiālu, lai padarītu priekšmetus.

Par apmaksas veids:

1) Mēs pieņemam TT (Alipay no Rietumeiropas Savienību).Visas galvenās kredītkartes, var pieņemt, izmantojot drošu maksājumu procesors escow.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā pēc pasūtījuma veikšanas.

3) Ja jūs nevarat pārbaudīt uzreiz pēc izsoles, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz.Maksājumu jāpabeidz 3 dienu laikā.

Par transporta jautājumiem:

1. Pasaules transportēšana. (Izņemot atsevišķās valstīs un APO/FPO)

2. Process pasūtījuma laikā pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adresi.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlā ir nevis faktiska objektu un ir paredzēti tikai uzziņai.

5. Pakalpojuma transportēšanas laiks ir operatora sniegto, izņemot nedēļas nogales un brīvdienas.Kuģniecības laiks var atšķirties, īpaši brīvdienās.

6. Ja jūs neesat saņēmis preces 30 dienu laikā pēc maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar mums.Mums būs sekot līdzi preču un atbildi uz jums, cik ātri vien iespējams.Mūsu mērķis-lai apmierinātu klientus!

7. Sakarā ar inventāra stāvokli un laika starpība, mēs izvēlēties, lai kuģis no mūsu pirmā pieejamas noliktavu ātra piegāde.

Par tarifu maksājumu no dažādām valstīm:

Vietējās nodevas un nodokļi, ja tādi ievedmuitas nodevas vai nodokļi ir uzlikti jūsu valstī/reģionā, jums ir jāmaksā par tiem, kā pilsonim.Ja jūsu valsts muitas departamenta detains iepakojums, mēs nevar uzņemties nekādu atbildību.

Atsauksmes par klientiem:

Ja jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem, lūdzu, kursa darījuma detaļas (detalizēti vērtējumi) ar "perfect 5 zvaigznēm" eBay un atstāt mums pozitīvas atsauksmes.Pēc tam, kad maksājumu, mūsu sistēma automātiski pēc atsauksmes.

Lūdzu, uzgaidiet 12 līdz 24 stundām, lai saņemtu atbildi e-pasta.Ja jūs neesat saņēmuši mūsu atbildi, lūdzu nosūtīt jūsu e-pasta adresi un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.

Skaidrojums par atgriešanos:

1. No tā saņemšanas dienas, jums būs 7 dienas sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atdod to.Ja jums šo preci par vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoto, un mēs vairs neatgriezīsies, vai nomainīt to uz jums.bez izņēmumiem!Pircējiem un pārdevējiem, jāsedz puse no transporta izmaksas.

2. Atgriezies preces ir izmantot oriģinālo iepakojumu, un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu atgriešanās un jūsu pasta adresi.

3. Mēs atgriezīsimies pilnu cenu, lai jūs pēc tam, kad saņēma oriģinālu un preces iepakojums ieskaitot visas sastāvdaļas un piederumi.Gan pircējiem, gan pārdevējiem būs atcelt express darījumu.Vai, jūs varat izvēlēties, lai aizstātu.

4. Ja produkts neatbilst reklāmas prasības, mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas.

Specs

  • Krāsa klasifikācija: 100 125 160 200 250 300
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
Vidējais Vērtējums
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Visas atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi