• Pirmajos Piecos Rīkojumus par Atlaidi 25%
Jaunu Novājēšanu 2023 4 Tesla ems muskuļu stimulators Emszero Body Sculpt EMS Iegurņa pamatnes Muskuļu Elektromagnētiskā Stimulēt Aprīkot
€10 768.30 €15 383.29

Jaunu Novājēšanu 2023 4 Tesla ems muskuļu stimulators Emszero Body Sculpt EMS Iegurņa pamatnes Muskuļu Elektromagnētiskā Stimulēt Aprīkot

  • (0 Vērtējumi)

Apraksts

1.Tehnoloģiju izraisa īsi pārrāvumi spēcīgu muskuļu kontrakcijas apstrādes jomā.Šie supramaximal muskuļu kontrakcijas, kas nav iespējams ar brīvprātīgo kontrakcijas.Ja muskuļu audi ir pakļauti šīs kontrakcijas, tai jāpielāgojas, lai šādus ekstrēmus un stresa apstākļos.Audu dara ar remodeling tās iekšējo struktūru, un, to darot, būvē muskuļu un sadedzina taukus.Tas noved pie palielināt muskuļu blīvuma, samazināts apjoms, labāk definīcija, un uzlabotas signālu.

2. Ātri un efektīvi.Pētījumi liecina, ka EM Sculpt var samazināties, tauki 19%, vienlaikus palielinot vēdera muskuļu masu par 16%.EM Sculpt ir pievilcīga iespēja ārstēties tiem, kas ir ĶMI mazāks par 25 un var būt ideāli piemēroti, lai citi tauku samazināšanas ārstēšanu.Šie nesāpīga sesijas ilgst aptuveni 30 minūtes, un var pievienot vai kaudzē uz citu ārstēšanu, piemēram, Cool Tēlniecības sniegt pacientiem saspringts, uzņēmuma struktūra, kādu viņi vēlas.

3. Zarnas un izsmēķi.EM Sculpt ir īpaši efektīvs spītīgs tauku slānis uz vēdera un gurniem, kas bieži vien ir visvairāk nomākta, lai tiem, kas vēlas uzlabot savas ķermeņa formas ar vingrinājumiem un diētu vien.

Priekšrocības:

30 minūtes ārstēšanas = 20,000 muskuļu vingrinājumus.Ātra piegāde: DHL/FedEx/TNT/UPS Mēs izmantot drošāko un ātrāko starptautiskās ekspress piegādes metodi, lai nosūtītu mašīna.Tas ir ļoti populārs.Tur ir par 50 gabaliem mēnesī.Mēs tos iegūt no mūsu klientiem.Daudz labas atsauksmes.Mūsu mašīnas ir iepakoti bieza putuplasta kastes iekšpusē aviācijas alumīnija traukos vai koka kastēs, lai tie ir ļoti droši.

Hifem Mašīna Caractéristiques

1. Bon résultat -- 30 minūtes de traitement = 20000 entraînements, augmenter 16% de muskuļu et réduire 21% de graisse après vidi, 2-4 cours

2.Nav invasif, sans effets secondaires et indolore

3. 7 Tesla haute intensité -- couvrir les gros muskuļus du squelette, et remodeler sa struktūru, interne.

4. Système de refroidissement breveté -- supporte ano fonctionnement de longue durée

5. 2 applicateurs magnétiques -- décomposent les dépôts de graisse et augmentent le tonus musculaire et la spēkā

6. 5 personām du corps-vēders, krūšturus, hanches, sēžas kaula-jambiers, cuisses

7. Entraînement progressif des pas -- améliorer la sajūta et l'effet de l'exercice réel

8. 5 režīmi d'entraînement: HIIT, hypertrophie, spēku, Combo 1 HIIT + hypertropie, Combo 2 hypertropie + spēkā Detaļas Attēlu Tehnoloģija Augstas Intensitātes Impulsa Elektromagnētiskā + RF Dzesēšanas sistēma Inteliģenta gaisa dzesēšanas sistēmas ieejas Jauda 220/110V, 50/60Hz Izeja jauda 2800W Izejas Intensitāte 1~7T darbību, jums 5-100HZ Ekrāna izmērs 10.4 Rokturi 2 rokturi Iepakojuma izmērs 63*57*60cm G. W 50kg Priekšrocība Teslasculpt ķermeņa sculpting mašīna 1.To var iestatīt dažādas muskuļu apmācību veidiem . 2.Dual rokturi ,tas var strādāt vienlaicīgi, piemērots vīriešiem un sievietēm. 3.Ietaupot laiku un pūles, tikai guļus 30 minūtes = 30000 muskuļu kontrakcijas. 4.Tas ir vienkāršs process, un pārsējs tips.Darbības galvas, tikai vajag laist ekspluatācijas daļa Viesu, un tas var būt Pastiprināta ar īpašu aprīkojumu joslā, nav vajadzīga kosmētiķe darbam ar instrumentu, kas ir ērta un vienkārša . 5.Ir pietiekami eksperimentāli pētījumi, lai pierādītu, ka ārstēšanas efekts ir Ievērojams.Tas aizņem tikai 4 ārstēšanas divu nedēļu laikā, un katru pusstundu , jūs varat redzēt sekas pārveidojot līnijas apstrādes vietā.Spēkā no Tesla ķermeņa sculpting aprīkojums * VEIDOT MUSKUĻU muskuļu līgumiem 36000 reizes ar augstu biežumu un intensitāti, lai vilciena un palielināt muskuļu blīvuma un apjoma. *SAMAZINĀT TAUKU galvenais muskuļu kontrakcijas nepieciešams liels daudzums enerģijas piegādes, tāpēc tauku šūnas blakus muscleare arī patērē,kā rezultātā dabas apoptozi un efektīvi samazināt tauku biezums *Muskuļu Sculpt Izmanto vēdera muskuļi, kas veido veste līnijas / izmantot gūžas muskuļus, radot persiku gurni /

īstenojot vēdera slīpā muskuļus un veidojot nāriņa līnijas.

Vorteile

* Baut muskuļu & verburn fett ansamblis

* Procédure de levage de derrière nav invazīvo

* Convient pour une chirurgie

* Une seule procédure de 30 minūtes

* Seulement 4 sièges requis

* Se nosūtīts comme un entraînement intensif

* Sûr sans temps de panne

* Rezultātu rapides, mais il vaut mieux après à deux quatre semaines

* 16% pastiprinātājs moyenne de la masse musculaire

* 19% pour réduire la graisse moyenne

Piezīme:

Šī mašīna darbības peut fournir différents veidu de uzņēmumiem un spriedzi standarta.Veuillez noter le tips dont vous avez besoin lorsque vous passez la commande.

Instrukcijas pour passer des commandes

Si vous êtes intéressé par nr produits, mais que votre maksā n'expédie pas, veuillez prāts contacter.Parce que le calcul du fret logistique starptautisko est fastidieux, le fret, le dédouanement et le taux de taxe sont différents dans chaque maksā, prāts, ne pouvons donc pas définir chaque maksā ano par ano, merci beaucoup pour jūsu compréhension!

Sur le mums ziņojumu problēma de la non-livraison dans certains maksā

Si vous avez des jautājumi sur ce produit, n'hésitez pas à prāts consulter.Prāts vous enverrons des informations plus détaillées.Kods d'erreur:

1 la poignée n ' est pas insérée,

2 la durée de vie est épuisée,

3 la spriedzi sortie de est trop basse,

4 la spriedzi sortie de est trop élevée,

5 la spriedzi ca d'entrée est trop basse,

6 la spriedzi ca d'entrée est trop élevée,

Specs

  • Barošanas veids: Elektriskā
  • Zīmola Nosaukums: Sanwei Skaistums
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Izmantošana: Bikini, Iestāde, Sejas, Underarm
  • funkcijas: ātra uzlāde, Uzlādes indikācija
Vidējais Vērtējums
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Visas atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi