• Pirmajos Piecos Rīkojumus par Atlaidi 25%
20-50gab/lodziņu, Akustiskā, Elektriskā Ģitāra Cērtes Plektrs Celuloīda Lodziņā Aksesuāri Mediatori, Ģitāras Ģitāra ar X3P1
€0.84 €1.51

20-50gab/lodziņu, Akustiskā, Elektriskā Ģitāra Cērtes Plektrs Celuloīda Lodziņā Aksesuāri Mediatori, Ģitāras Ģitāra ar X3P1

  • (0 Vērtējumi)

Produkta nosaukums: ģitāra plektrs

Produkta izmērs aptuveni :0,5 mm/0,75 mm

Kastes izmērs: 6.8*5*2.5 cm/2.67*1.96*0.98 jo

Produkta krāsa: Kā parādīts attēlā

Produkta materiāls:Celuloīda

produkta iespējas:

1. Boxed Set 24 vai 50 Ģitāra havajiešu ģitāra Cērtes: Mūsu ģitāra havajiešu ģitāra cērtes nāk ērts un izturīgs box set, piedāvājot 24 vai 50 cērtes, atkarībā no jūsu vajadzībām.Ar šo komplektu, jūs nekad palaist no cērtes laikā jūsu praksē sesijas vai izrādes.

2. Augsta Kvalitāte un Elastīgas Materiāli: Šie cērtes ir izstrādāts no augstas kvalitātes materiāliem, kas nodrošina izturību un ilgmūžību.Cērtes ir izgatavotas no talantīgs maisījums no materiāliem, kas nodrošina lielisku elastību un ļauj ērti un precīzi strumming vai komplektēšanai.

3. Biezums Iespējas: Mūsu cērtes ir divas tautas biezums iespējas, 0.5 mm, 0,75 mm, kas ļauj jums izvēlēties perfektu izvēlēties savu spēles stilu un vēlmēm.Dažāda biezuma piedāvājam elastību, toni un projekcijas, ēdināšana plašu mūzikas žanru un tehniku.

4. Ģitāra un Instrumentu Piederumi: Šie cērtes ir svarīgi, ģitāra un instrumentu piederumi par katru ģitārists vai havajiešu ģitāra spēlētājs.Tie ir rūpīgi izstrādāta, lai piedāvātu optimālu saķeri, kontroles un tonusu, uzlabot savu spēļu pieredzi, un ļauj jums, lai atraisītu savu muzikālo jaunradi.

5. Ideāla Dāvana Mūziķi: Vai jūs esat iesācējs vai pieredzējis spēlētājs, šie ģitāra havajiešu ģitāra cērtes padarīt par lielisku dāvanu mūziķi no visiem prasmju līmeņiem.Universāls biezums iespējas un dāsna daudzums kastē, kas nodrošinātu, ka tur ir izvēlēties katram spēlētājam, padarot to pārdomāto un praktisku dāvanu izvēle.

Piesardzības pasākumi:

1. Kā mēs visi zinām , dažādos datoros displeja krāsas atšķirīgi, krāsu faktisko preci var nedaudz atšķirties no šādiem attēliem.

2. Ja jums liekas, grūti izvēlēties izmēru, jūs varat justies brīvi sazināties ar mewe dos jums kādu ieteikumu, bet tas ir par jums ir tikai atsaucei.

Krava ietilpst:

1 iestatiet ģitāra plektrs

Paldies par jūsu atbalstu!Laipni lūgti pirkt no mums!Mēs garantējam mūsu produkcijas kvalitāti.Ir jauka diena!

Specs

  • Kontaktdakšas Tips: Nav
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Izvēlēties
Vidējais Vērtējums
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Visas atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi