• Pirmajos Piecos Rīkojumus par Atlaidi 25%
Datoru Piederumi Datoru Zīmējumu, Grafikas Tablete Touch Screen Lcd Monitori Displejs
€18 561.04 €19 745.79

Datoru Piederumi Datoru Zīmējumu, Grafikas Tablete Touch Screen Lcd Monitori Displejs

  • (0 Vērtējumi)

Sertifikācija

1. Pattents: Inlucding Dizaina Patentu, Funkcionālu Patentu un tā tālāk vairāk nekā 100 starptautiskiem Patentiem

2. Zīmols: HUION zīmolu, un Logotips ir reģistrētas visvairāk counries un jomas, piemēram, ES, ASV, Korejas, Japānas, Indijas un tā tālāk.

Ražošanas Plūsmas

Produkta Apraksts

Huion datoru piederumi datoru zīmējumu, grafikas tablete touch screen lcd monitori displejs

Specifikācijas

Ekrāna Modelis KAMVAS PRO 24 (4K)/ GT2401 AG Stikla JĀ, Pilnībā laminēšana JĀ Paneļa Izmērs 23.8 collas Izšķirtspēja 3840 x 2160(16:9)UHD LCD displeja Tips IPS Aktīvais Laukums 527.04 x 296.46 mm Kontrasta Attiecība 1200:1 Spilgtums 220cd/m2 Reakcijas Laiks 10 ms Skata Leņķis 89°/89°(H)/89°/89°(V)(Typ.)(CR>10) Gammu 98%NTSC/102%Adobe RGB/140%sRGB Displeja Krāsas 16.7 M(8bit) Touch Pen Tehnoloģijas Akumulators-Bezmaksas Elektromagnētiskā Rezonanse Pildspalvu Rezolūcija 5080LPI Spiediena Līmenis 8192 Līmeņi, Precizitāte ±0.5 mm(Centrā) ±3mm(Stūra) Uzrādi Augstums 10mm Ziņojums Likme 300PPS Vispārējā Ieejas Spriegums 100-240VAC,50/60Hz Video Interfeiss HDMI,DP,USB-C,DC,USB-A 2.0 x 2,3.5 mm austiņu ligzda Dimensiju 589.2 x 364 x 22.7 mm Krāsa Melns Regulējams Statīvs 20°~80° Enerģijas Patēriņš ≤35W Gaidīšanas Patēriņš ≤0.4 W, Darba Temp.un Mitrums 0 -+40°C , 20-80% Uzglabāšanas Temp.un Mitrums -20°C~60°C, 10-90%

Funkcijas

1. Kamvas Pro 24 (4K) ir vadošā pildspalvu displejs ar lieliem 23.8" ekrāns, kas var efektīvi samazināt biežumu zoom in/out audekls un pārslēgties no dažādām windows augsti uzlabot savu produktivitāti.Arī, tas ir aprīkotas ar 4K izšķirtspēju, QLED ekrāns HDR funkciju un daudzas citas funkcijas, lai nodrošinātu profesionāli mākslinieki var viegli iegremdēt izveidi.

2.Atklājiet Dziļāku Informāciju Lielāks Ekrāns

Izbaudiet katru detaļu jūsu mākslas darbus par UHD (3840×2160) ekrāna Kamvas Pro 24 (4K).Nav nepieciešams tērēt laiku, tuvināšanas un tālināšanas, atvērt un aizvērt programmas, tagad jums ir liela radošu darba telpu, lai atvērtu lielāku produktivitāti.

3.Iegremdēt Sevi Miljardi Krāsas

Featured ar nozarē vadošajiem Kvantu Punktu tehnoloģijas, Kamvas Pro 24 (4K) var sniegt jums brīnišķīgu 140% sRGB krāsu gammu un 1200:1 kontrasta attiecība.Apvienojot ar 1.07 miljardi krāsas (10Bit krāsu dziļums), uz 4K ekrāna dos jums līdz pasaules piesātināts ar krāsu un iezīmēšanu, lai atsvaidzinošu skaidrību.

4.Uzmanību Izcili Attēla Kvalitāti ar HDR

Kamvas Pro 24 (4K) ir pirmais pen displejs, kas pieņem HDR tehnoloģiju nozarē.Jūs varat atvērt HDR funkcija izbaudīt bagātīgāku krāsu, dziļāku kontrastu un augstāku spilgtumu, lai sniegtu dinamisku un reālistisks mākslas darbus, kas nop.

5.Atbrīvoties no Paralakse un Spīdums

Anti-glare iegravēti stikla un ekrāns ir nemanāmi laminēta kopā, lai palielināt ekrāna pārredzamību un samazinātu paralakse.Bez tam, anti-glare iegravēti stikla var ne tikai samazināt pārdomu efektīvi, bet arī dot jums pildspalvu uz papīra, zīmēšanas pieredzi.

6.Vairākas Saskarnes, lai Apmierinātu Dažādas Vajadzības

Atbalstot gan HDMI un DP signālus, Kamvas Pro 24 (4K) ir aprīkots ar HDMI ports, DP ports un USB-C ostās.Tātad, jūs varat viegli savienot tā, lai jūsu darbvirsmas, portatīvo datoru, mac vai Android ierīces.Turklāt iekļautais USB-C USB-C kabeli var ērti pārsūtītu datus un video no sava DATORA vai Android ierīces, pen displejs, kas palīdz saglabāt jūsu darba vieta ir tīra un kārtīga.

7.Spēcīgi Palielināt Savu Produktivitāti

Ne-īsceļu taustiņus, minimālisma dizains Kamvas Pro 24 (4K) palīdz saglabāt jūsu dārgo darba vieta.Bet jums nav nepieciešams, lai norēķinātos.Iekļauts Huion Mini Keydial KD100 var pilnībā pielāgot, lai atbilstu jūsu darbplūsmu un palielinātu efektivitāti.

Citi Karstā Pārdošanas Modeli

izveidota 2011. gadā , ir profesionāla ražotājs, kas nodarbojas ar pētniecību, izstrādi, ražošanu, pārdošanu un apkalpošanu Graphic tablet,Pildspalvu Displejs,LED Gaismas Pad.Mums ir mūsu pašu HUION zīmolu, kas ir slavens zīmols pasaulē EMR industry.Mēs esam ieviesuši virkni modernu aprīkojumu, tostarp augstas Precizitātes LCR digitālo tilts,Ultraskaņas metināšanas iekārtas,Skrūves, gaisa kompresors, lai mūsu stingra kvalitātes contral.Mūsu produkti ir arī eksportē uz valstīm un reģioniem, piemēram, un latīņamerika,Dienvidaustrumu Āzija,Dienvidkoreja,Japāna,Indija,Austrālija .Mēs arī priecājamies, OEM un ODM pasūtījumus īpašā nozares tirgu, kā, piemēram, izglītība, banku, slimnīcu,apdrošināšana,spēles,valdība,finanšu u.c.

Iepakojums Un Transportēšana

Piegāde

1.Mēs piedāvājam durvīm līdz durvīm " pakalpojumu ar Express, piemēram, DHL, UPS, TNT, FEDEX,EMS.

2. Mēs piedāvājam durvju noliktavas pakalpojumu ar gaisa vai jūras.

3. Mēs pieņemam klientus pašu loģistika.

Mūsu Pakalpojumi

Maksājuma

1.mēs varam pieņemt, T/T, un western union Naudas pārvedumu,labākajiem veidiem ir tieši tiešsaistes maksājumu,jūs varat izvēlēties paši, ja jūs vēlaties citu apmaksas termiņu pls ļaujiet mums zināt, kad pirms jūs kārtībā.

2.Pilns maksājums jāveic 7 dienu laikā pēc izvietojot savu pasūtījumu,vai pasūtījumu, būs spēkā neesošu vai atcelta sistēma

3.Pārliecinieties, ka esat veicis visus detalizētu informāciju, piemēram, kontaktpersona,adrese,pst kodu un tālruņa numuru, aizpildot savu pircēju " informācijas s

Atgriešanās un garantijas

1.visas preces, kas tiek pārbaudīti, pirms nosūtīšanas,tāpēc, ja jūs neesat apmierināts ar pirkumu,jūs varat apmainīties ar vienumus vienu nedēļu, un jums ir jāsazinās ar mums 24 stundu laikā pēc saņemšanas jūsu pirkumu

Specs

  • Lietotāja 3: Mākslas stundents
  • Saderīgs Marku/Modeli: Nav
  • Lietotāja 4: Skolotāji
  • 2. Lietotāja: Desinger
  • Arī nosaukums 2: pen tablet
  • Zīmola Nosaukums: DIXSG
  • Lietotāja 5: Fotogrāfs
  • Tehnoloģija: Elektromagnētiskā Rezonanse
  • Garantijas laiks: 1 Gads
  • 1. Lietotāja: Viesu izklaidētājs
  • Preces nosaukums: graphic tablet
  • Spiediena Līmenis: 8192 Līmenis
  • Pieteikums: Desktop/Laptop/Tālruņa
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
Vidējais Vērtējums
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Visas atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi