• Pirmajos Piecos Rīkojumus par Atlaidi 25%
Sieviešu Golf Soma, Golf Club Baltā Sporta Ceļojuma Golf Club Soma, PU Ūdensizturīgs
€1 016.14

Sieviešu Golf Soma, Golf Club Baltā Sporta Ceļojuma Golf Club Soma, PU Ūdensizturīgs

  • (0 Vērtējumi)

Silts Padomi:

Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir nepieciešams vairāk attēli.Lūdzu, pierakstiet jūsu prasībām, ja u vēlaties, lai pielāgotu garums vārpstas.Paldies par jūsu lielo pacietību un atbalstu.

Lai Cienījamie Korejas Klientiem:

Varētu, Lūdzu, uzrakstīt savu adresi, tīrā angļu valodā, un pierakstiet savu atmuitošanu ID, bet u pasūtījumu mūsu veikalā.Paldies.

Piegāde:

1. Preces tiks nosūtītas ietvaros 1-5 darba dienu laikā pēc tam, kad mēs pārbaudīt jūsu maksājumu.

2. Lūdzu, sniedziet savu pareizo piegādes adresi pēc tam, kad jūsu maksājumu.Par Krievijas klientiem,lūdzu, norādiet savu vārdu un uzvārdu.

4. Parasti mēs piegādāt preces, DHL, vai EMS, UPS par brīvu,un tas prasīs 5-25 dienas.Dažreiz tas varētu būt garāks, jo no sliktiem laika apstākļiem, atkritumu laika muitošanu.Tātad, lūdzu, pagaidiet, pacietīgi, ja jūs nesaņemat savu posteni uz laiku.Šajā gadījumā,lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, un tad mēs palīdzēsim jums izsekot.

Pasūtījuma Nodokļi:

Katram klientam ir pienākums maksāt nodokli par produktu, jūs pērkat,Tas ir jūsu pienākums maksāt produktu nodokļa,

Paldies par jūsu sapratni un atbalstu。 TOMĒR dažās valstīs, Dažreiz preces ar noteiktu vērtību, vai noteiktu kategoriju, nav jāmaksā nodokļi.

Noteikumi ir atšķirīgi katrā valstī.Diemžēl nav veids, kā mēs lai zinām, normas, noteikumus, paražas, tradīcijas, prakse, nepilnības, shēmas, sistēmas, dokumentus, kodeksi, likumi, vai lēmumi par katru valsti.

Tāpēc, mēs nevar, un nebūs, sniegt konsultācijas par nodokļiem jūsu valstī.Kā pircējam, tā ir jūsu atbildība, lai uzzinātu šo informāciju, pirms jūs kārtībā.

Saņēmis Savu Posteni:

Kad jūs saņemat jūsu pakete, pls atvērt un pārbaudīt, lai pārliecinātos, ka produkti ir droši ieradās.Arī, pls pārbaudīt to uzreiz, lai pārliecinātos, ka tas atbilst apraksts sarakstā.

Ja kaut kas ir neapmierinošs, lūdzu, sazinieties ar mums, lai atrisinātu problēmu.Lielākā daļa reizes tas ir vienkārši pārpratums, ka mēs būsim priecīgi pareizs.

Atgriešanās Politika:

1. Tikai produktiem ar trūkumiem tiks piedāvāti apmaiņai.

Produktiem ar trūkumiem ir jāatgriež 30 dienu laikā no dienas, kad jūs novietot savu rīkojumu.

2. Tas var aizņemt līdz 7 darba dienas, lai apstrādātu jūsu atgriežas pēc tam, kad būsim saņēmuši jūsu produkta.Pircējs ir atbildīgs par visu tālāko piegādes maksa.

Atsauksmes:

1. Jūsu Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu ņemt dažas sekundes, lai atstāt lieliskas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu, paldies jums tik daudz !

2. Mēs vienmēr piedāvāt zemākās cenas par labāko preču un pakalpojumu jums.

3. Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu, un atstāt jūs laimīgs iepirkšanās noskaņojumu šeit.Paldies!

Sazinieties Ar Mums:

1. Ja jums ir kādi jautājumi vai nepieciešama palīdzība, lūdzu sazinieties ar mums!Paldies !

2. Mēs cenšamies atbildēt pēc iespējas ātrāk.Lūdzu atļaut aiztures reakcijas, kas nav darba laiks.

Specs

  • CN: Ķīna
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: PU
  • Nodaļas Nosaukums: SIEVIETES
Vidējais Vērtējums
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Visas atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi